Dnešná doba prináša nové technológie a s tým prichádzajú na trh aj úspešné novinky. Takéto novinky boli aj na 22. ročníku veľtrhu Nábytok a bývanie v Nitre. Spoločnosť Miseco, s.r.o. predstavila hneď tri takéto novinky:

  • Úprava kovových profilov prírodnou dyhou,
  • dyhovaný nábytok zalamovanou dyhou
  • obklad na schody z našich a cudzokrajných drevín.

Medzinárodná komisia udelila za tieto výrobky spoločnosti cenu veľtrhu.Obklady na schody tvoria hlavnú časť zákazkovej výroby spoločnosti. V minulosti boli obklady vyrábané výlučne z plného masívu. To prinášalo aj mnohé úskalia spojené s vlhkosťou v novostavbách a danosťami drevnej hmoty. Plný masív pracuje stále, ale najmä pri zmenách vo vykurovacom období.

Uspokojiť náročného zákazníka sa podarilo až vývojom nového produktu.Základnú dosku tvorí konštrukčná doska MDF s povrchom z prírodnej dyhy hrúbky 0,8 až 3mm, ohnutej na prednej hrane stupnice. Takto vyrobená stupnica nepodlieha deštruktívnym zmenám ako to je u plného masívu.

V ponuke pre náročného zákazníka je takmer šesťdesiat našich a cudzokrajných drevín. Túto ponuku dopĺňajú obklady s povrchom z vysokotlakého laminátu HPL takmer sedemdesiat drevodekórov, ktoré sú vhodné k odtieňom plávajúcich podláh.

Toho času spoločnosť hľadá zastúpenia po celom Slovensku ako aj Rakúsku a Česku.

Kvalitu výrobkov potvrdzuje prehlásenie zhody, ako aj osemročná tradícia a množstvo spokojných zákazníkov nie len na Slovensku, ale aj v susednom Rakúsku, Česku a Anglicku. V roku 2011 bol výrobkom udelený Európsky patent.

Napísali o Miseco s.r.o v časopise Línia bývania č.6/2012  Napísali o Miseco s.r.o v časopise Línia bývania č.6/2012